Geef uw gevel de reiniging of de renovatie die hij verdient

We hoeven het u niet te zeggen, een gevel is één van de meest essentiële onderdelen van een huis en bepaalt in grote mate de kwaliteit van uw gebouw. Uw gevel op regelmatige basis laten inspecteren en onderhouden, is geen overbodige luxe om de waarde van uw gebouw te behouden. U kunt uw gevel laten reinigen met verschillende technieken, maar soms is het ook aangewezen om uw gevel te schilderen, te kaleien of te renoveren.

0
jaar ervaring in het vak
0
% garantie op kwaliteit & duurzaamheid
+ 0
realisaties

Onze oplossingen

Ik wil mijn gevel laten reinigen

Last van zwarte of groene aanslag, mossen, algen, klimopresten of verfresten? Dan bestaan er heel wat mogelijke technieken om uw gevel weer te laten blinken als nieuw. D&S Renovatiewerken komt langs en beslist welke van deze vier technieken geschikt is om uw gevel te reinigen:

  1. Zandstralen
  2. Micronevelstralen
  3. Stoomreinigen
  4. Chemisch reinigen

De reinigingstechniek zal worden bepaald door de ondergrond en het type vuil op de gevel.

Ik wil mijn gevel laten kaleien

Wanneer het wat specialer mag zijn, kunt u kiezen voor de kaleitechniek, waarbij twee lagen kalkpleister met een blokborstel op het metselwerk worden uitgestreken. Daarna brengen we nog twee water- en vuilafstotende lagen aan voor een duurzaam en optimaal resultaat. Kaleien is bovendien een ideale techniek om onvolkomenheden in de stenen of muur esthetisch weg te werken.

Ik wil mijn gevel laten schilderen

Geef uw gevel een nieuwe look dankzij een nieuwe verflaag. In de eerste laag verf verwerken we een primer, zodat een afzonderlijke primerlaag niet nodig is. We kunnen uw gevel effen verven, maar even goed kunt u kiezen voor een kwartsstructuur of een ander accent.

Wat onze klanten zeggen

Testimonial

Wij hebben D&S ingeschakeld om onze gevel van ons rijhuis te renoveren en zijn zeer tevreden van het resultaat. De afspraken waren steeds heel correct en op de factuur kregen we ook geen verrassingen. Ik kan ze dus zeker aanbevelen.

Roselinde Vandenberghe

Laat uw gevel onder handen nemen door een ervaren vakman

Het team van D&S Renovatiewerken bouwt al meer dan dertig jaar ervaring en expertise op inzake gevelreiniging en gevelrenovatie. Geen enkele techniek is ons ongekend. Wilt u weten waar uw gevel nood aan heeft? Neem vrijblijvend contact op voor een eerste kennismaking en dan komen we graag even bij u langs voor professioneel advies.

D&S Renovatiewerken