Betonherstelling

Heeft u betonelementen aan uw gebouw of bestaat de volledige gevel uit beton?

Dan is het belangrijk om schade na verloop van tijd te herstellen. Schade aan betonnen gevels of betonelementen kan ontstaan door invloeden van het milieu. Daardoor worden de chemische eigenschappen van het beton dusdanig veranderd dat de wapening kan gaan roesten. Het minderwaardige beton zal gaan scheuren en vervolgens afbrokkelen.

Gevel-Renovatie

“Deze schadelijke invloeden hebben effect op de functionaliteit en veiligheid van beton. De draagkracht kan doorheen de tijd aanzienlijk verminderen. Zelfs kleine haarscheurtjes kunnen al voldoende zijn om het beton op lange termijn verder aan te tasten.”

Hoe gaan we te werk?

Bij de herstelling worden eerst alle loszittende stukken verwijderd tot aan het staal. Vervolgens zal men alles vuil- en stofvrij maken en het staal behandelen.

Daarna wordt een hydraulische reparatiemortel aangebracht. Als laatste kunnen de betonoppervlakken worden geschilderd met een hoog kwalitatieve, waterafstotende en dampdoorlatende buitenverf. De verf is bovendien elastisch om mogelijke scheuren te overbruggen.

Realisaties in

Renoveren

Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. 

Contacteer ons vrijblijvend

Vraag een gratis offerte

Het team van D&S Renovatiewerken bouwt al meer dan dertig jaar ervaring en expertise op inzake gevelreiniging en gevelrenovatie. Geen enkele techniek is ons ongekend. Wilt u weten waar uw gevel nood aan heeft? Neem vrijblijvend contact op voor een eerste kennismaking en dan komen we graag even bij u langs voor professioneel advies.