Gevel of dak

schilderen

Is uw gevel of dak toe aan een frisse lik verf? Neem contact op met D&S Renovatiewerken voor een vrijblijvende offerte voor schilderwerken.

Een nieuwe lik verf voor uw gevel of dak

Uw gevel en dak bepalen de eerste indruk die mensen hebben als ze uw gebouw benaderen. Misschien is de buitenkant van uw woning of gebouw toe aan een opfrisbeurt? Uw gevel of dak laten (her)schilderen kan een heel groot verschil maken. Er zijn bovendien tal van mogelijkheden: uw gevel kunt u effen laten schilderen, met een kwartsstructuur of laten kaleien. Een leien dak kan dan weer worden geschilderd nadat alle leien zijn schoongemaakt en oneffenheden zijn verwijderd. Is uw woonkamer, kantoor of inkomhal ook toe aan een nieuwe verflaag? Schakel een professional in voor doordacht advies én een piekfijn resultaat.

Laat uw gevel of dak schilderen
door een vakman

De schilders van D&S Renovatiewerken gaan telkens weer voor een perfecte afwerking. Strak, tijdloos en egaal. Elke schildertechniek hebben ze dan ook helemaal onder de knie. Graag advies op maat over kleuren of de geschikte techniek? Onze vakmannen komen graag bij u langs. De verfborstels staan al klaar voor uw volgende project!

Hiermee kunnen we u ook verder helpen

Bij D&S Renovatiewerken kiezen we bewust voor specialisatie.

We voeren enkel gevelrenovatie, dakreiniging en vochtbestrijdingswerken uit en laten andere verbouwwerken liever over aan andere stielmannen en specialisten ter zake.

Het team van D&S Renovatiewerken bouwt al meer dan dertig jaar ervaring en expertise op inzake gevelreiniging en gevelrenovatie. Geen enkele techniek is ons ongekend. Wilt u weten waar uw gevel nood aan heeft? Neem vrijblijvend contact op voor een eerste kennismaking en dan komen we graag even bij u langs voor professioneel advies.