Reiniging

van gevels en daken

Mos op uw dak of gevel, voegen die loskomen, doorslaand vocht op de binnenmuren … Allemaal signalen dat uw gevel en dak toe zijn aan een grondige reiniging.

Laat uw gevel en dak tijdig reinigen

Daken die er wat groen beginnen uit te zien door mos, voegen in de gevel die beginnen los te komen, harde slagregen die naar binnen drukt en vochtplekken op de binnenmuren veroorzaakt … Dat zijn allemaal signalen dat uw gevel en/of dak aan een grondige reinigingsbeurt toe zijn. Bij gevelreiniging zijn verschillende technieken mogelijk: micro-nevelstralen, zandstralen, stoomreinigen en zelfs chemisch reinigen. Waterdicht maken van gevels gebeurt met een hydrofoberende impregneercrème die waterafstotend en dampdoorlatend werkt. Voor de reiniging van daken wordt er steeds eerst ontmost en vervolgens grondig gereinigd met lage druk en stoom.

Professionele gevel- en dakreiniging

Gevel- en dakreiniging zijn een vak apart. Zowel het gebruikte materiaal als de aard en ernst van de vervuiling spelen een belangrijke rol bij het selecteren van de juiste oplossing. Een gevel waterdicht maken vraagt ook om het nodige vakmanschap en de juiste tools en producten. Vraag dus advies aan de stielmannen van D&S Renovatiewerken. Wij komen graag bij u langs om een correcte inschatting te maken.

Hiermee kunnen we u ook verder helpen

Bij D&S Renovatiewerken kiezen we bewust voor specialisatie.

We voeren enkel gevelrenovatie, dakreiniging en vochtbestrijdingswerken uit en laten andere verbouwwerken liever over aan andere stielmannen en specialisten ter zake.

Het team van D&S Renovatiewerken bouwt al meer dan dertig jaar ervaring en expertise op inzake gevelreiniging en gevelrenovatie. Geen enkele techniek is ons ongekend. Wilt u weten waar uw gevel nood aan heeft? Neem vrijblijvend contact op voor een eerste kennismaking en dan komen we graag even bij u langs voor professioneel advies.