Reinigen en schilderen van industriële gebouwen

U kent het wel, van die grijze industriegebouwen vol donkere vlekken, die er afgeleefd en oud uitzien. Tot ze worden gereinigd en er weer uitzien als nieuw. De transformatie is soms ongelofelijk. Een verzorgde gevel laat bovendien een veel betere indruk na op uw klanten, leveranciers en zelfs medewerkers. Laat uw gebouw dus niet verloederen, maar draag er zorg voor. Het was een grote investering, waarvan we willen dat deze zijn waarde behoudt of zelfs doet stijgen, toch?

Reinigen-Gevels

Industriële reinigingswerken van a tot z​

D&S Renovatiewerken is gespecialiseerd in de industriële reiniging van silo’s, sectionale poorten of bardageplaten. We nevelen de constructie eerst in met een reinigingsproduct en spuiten vervolgens de constructie af onder lage druk. Zo creëren we een mooi en duurzaam resultaat. Moeten de buitenmuren vervolgens ook worden geschilderd? Dan zorgen wij voor een kwalitatieve buitenverf en de beste schilders!

Silo’s reinigen, cruciaal voor de dagelijkse werking

Opslagsilo’s zijn voor veel bedrijven cruciaal voor hun dagelijkse werking. Wie niet regelmatig zijn silo laat reinigen, loopt het risico dat deze even buiten werking zal zijn doordat herstellingswerken zich opdringen. Dat is een serieuze aderlating voor een bedrijf. Vermijd dat dit gebeurt door uw silo regelmatig te laten reinigen door een gespecialiseerde firma.

 
Reinigen Silo's

Reinigen van sectionale poorten en bardageplaten

Ook sectionale poorten van bedrijfsgebouwen worden best geregeld gereinigd, maar helaas veel vergeten. Dit karwei wordt vaak te lang uitgesteld. Zeker sectionale poorten die intensief gebruikt worden, moeten frequent gereinigd worden. Na verloop van tijd kan het vuil namelijk het mechanisme verstoren, waardoor de poort vast kan komen te zitten. Dat betekent dan heel wat onnodig productiviteitsverlies voor een bedrijf dat eigenlijk voorkomen had kunnen worden.

Ook bardageplaten worden best op regelmatige basis schoongemaakt om de levensduur te verlengen. Zo krijgen roest en andere vormen van slijtage geen kans.

Schilderen van uw industriegebouw

Wenst u na de reiniging uw industriegebouw een nieuwe lik verf te geven, dan doen wij dit ook met plezier. Na onze schoonmaakploeg komen onze schilders langs om uw gebouw een nieuwe look te geven. Hiervoor gebruiken wij kwaliteitsvolle buitenverf voor een optimaal resultaat.

 

Voor

Na

Gevels-Reinigen

Industriële schoonmaak en schilderwerken met de juiste producten en materialen ​

De reiniging van industriegebouwen vraagt niet alleen om de nodige ervaring, maar ook om de juiste producten en materialen. D&S Renovatieproducten weet welke schoonmaakproducten voor welke toepassingen geschikt zijn en heeft ook al het nodige veiligheidsmateriaal in huis om elke industriële reiniging te kunnen uitvoeren.

Voor alle ontstoffingswerken op hoogte, reinigings- en ontmossingswerken van gevels en muren en industriële reinigingen van productiehallen, sectionale poorten en bardageplaten zijn wij de geschikte partner. Ook voor het schilderen van uw industriegebouw hebben wij gespecialiseerde schilders in ons team. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende, gratis offerte.

Realisaties in

Industrie

Proin eget tortor risus. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem.

Contacteer ons vrijblijvend

Vraag een gratis offerte

Het team van D&S Renovatiewerken bouwt al meer dan dertig jaar ervaring en expertise op inzake gevelreiniging en gevelrenovatie. Geen enkele techniek is ons ongekend. Wilt u weten waar uw gevel nood aan heeft? Neem vrijblijvend contact op voor een eerste kennismaking en dan komen we graag even bij u langs voor professioneel advies.