Specialist in

renovatiewerken

Losse voegen, een Velux die niet goed meer sluit, een kapotte dakgoot, barsten in het beton … Nefast voor de gezondheid van uw woning. Stel renovaties niet uit.

Uw gebouw in een nieuw jasje dankzij renovatie

Is uw woning of kantoorgebouw toe aan een opknapbeurt? Is de gevel nog voldoende stabiel, maar wilt u graag een nieuwe look? Dan kan gevelbekleding in hout, zink, leien of trespa misschien wel soelaas bieden. Is de situatie wat ernstiger, dan is het misschien tijd om uw gevel uit te slijpen en te hervoegen en alle elastische voegen te herstellen. Ook dakramen, Velux dakramen, goten en afvoerbuizen kunnen aan herstelling of vervanging toe zijn. Of misschien heeft uw pand wel betonstructuren die gebarsten zijn door bepaalde weersomstandigheden? Laat dit niet links liggen, dergelijke zaken zijn bepalend voor een gezonde toestand van uw gebouw.

Gevel-Renovatie

Stel noodzakelijke renovaties niet uit

Barsten in betonnen oppervlakken, kapotte dakgoten, een loszittende Velux of loskomende voegen zijn nefast voor de waterdichtheid en de kwaliteit van uw gebouw. Stel dergelijke renovatiewerken niet uit, maar vraag een vakman om eerlijk advies. D&S Renovatiewerken komt graag bij u langs om de noodzakelijke werken in te schatten en u een correcte offerte op maat te bezorgen.

Hiermee kunnen we u ook verder helpen

Bij D&S Renovatiewerken kiezen we bewust voor specialisatie.

We voeren enkel gevelrenovatie, dakreiniging en vochtbestrijdingswerken uit en laten andere verbouwwerken liever over aan andere stielmannen en specialisten ter zake.

Het team van D&S Renovatiewerken bouwt al meer dan dertig jaar ervaring en expertise op inzake gevelreiniging en gevelrenovatie. Geen enkele techniek is ons ongekend. Wilt u weten waar uw gevel nood aan heeft? Neem vrijblijvend contact op voor een eerste kennismaking en dan komen we graag even bij u langs voor professioneel advies.