Bekleden van gevels

Gevels bekleden kan zowel met leien, trespa, hout of zink (staande naad) en hangt af van smaak en budget.

gevelbekleding-hout

Gevelbekleding in hout of zink

Bij een houten gevelbekleding worden de latten op het skelet van de gevel geplaatst. Deze kunnen uit traditionele (zachte) of tropische (harde) houtsoorten gemaakt worden. Tropische houtsoorten zijn beter bestand tegen weersinvloeden omdat ze een grotere dichtheid hebben dan traditionele houtsoorten. De keuze van het soort hout hangt af van de kleur die u wenst.

Zink (staande naad) is toepasbaar als gevel- en dakbekleding en zeer duurzaam. De banden zorgen voor een aparte vormgeving.

Gevelbekleding met leien of trespa

Een gevel bekleden met leien is een budgetvriendelijke oplossing en beschermt u gevel tegen allerlei weersomstandigheden zoals slagregen.

Trespa gevelbekleding zijn vlakke platen op basis van thermo hardende harsen, met op hout gebaseerde vezels. Ze zijn weersbestendig, onderhoudsvriendelijk en hebben een lange levensduur. Bovendien zijn ze esthetisch heel aantrekkelijk.

gevelbekleding-leien

Realisaties in

Renovatie

Losse voegen, een Velux die niet goed meer sluit, een kapotte dakgoot, barsten in het beton … Nefast voor de gezondheid van uw woning. Stel renovaties niet uit. Contacteer D&S Renovatiewerken!

Contacteer ons vrijblijvend

Vraag een gratis offerte

Het team van D&S Renovatiewerken bouwt al meer dan dertig jaar ervaring en expertise op inzake gevelreiniging en gevelrenovatie. Geen enkele techniek is ons ongekend. Wilt u weten waar uw gevel nood aan heeft? Neem vrijblijvend contact op voor een eerste kennismaking en dan komen we graag even bij u langs voor professioneel advies.